Bij TASK streven we er naar om je bij ieder contact de beste service te bieden

We werken in een branche waar vertrouwen belangrijk is. Het gaat immers over het oplossen van problemen waar een gedegen technische kennis en een flinke dosis ervaring voor nodig is. Elk project moet dan ook onberispelijk ontworpen, berekend en uitgevoerd worden. En dat kan je enkel bereiken door een correcte communicatie en door vanuit onze ervaring jouw project vanuit elke hoek te belichten – vanaf het eerste contact tot na de oplevering van de werken.

Bij TASK praat je rechtstreeks met de zaakvoerders!

Heb je vragen over een specifiek probleem, ontwerpen, de meest geschikte materialen, apparaten en technieken? De beide zaakvoerders Stefaan en Martine hebben een jarenlange, professionele expertise opgebouwd. Je praat rechtstreeks met hen bij het doornemen van je project en bij het beantwoorden van je vragen. Zij staan je met raad en daad bij voor het uitwerken van de juiste oplossing en bij het opstellen van een gefundeerde offerte.

Contacteer ons vandaag voor meer inlichtingen of om samen je project door te nemen

Ga met ons in gesprek over je probleem. Wij nemen de tijd om jouw project samen door te nemen en om je te helpen om de juiste beslissing te nemen voor het oplossen van je probleem.

Kantooruren

Elke werkdag van 8u tot 18u.

We zijn evenwel 24/7 telefonisch of per email bereikbaar voor noodgevallen.

Wenst u ons een bezoekje te brengen? Wij verwelkomen u graag na afspraak, zo bent u zeker dat de juiste persoon voor u beschikbaar is.