Luchtzuivering – verwijderen van geuren en chemische stoffen

Luchtzuivering is noodzakelijk voor het verwijderen van geuren en chemische stoffen uit afgaslucht afkomstig van industrie en landbouw. Verontreinigde lucht zorgt voor geurhinder en voor problemen met de gezondheid. Bedrijven moeten vaak op zoek naar een luchtzuiveringsoplossing na klachten van omwonenden. Task kan u bijstaan om uw vervuilde lucht te zuiveren, op kleine of grote schaal.

Verwijderen van chemische stoffen uit vervuilde lucht

De uitgestoten lucht kan op verschillende manieren vervuild zijn. Bij Task zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van chemische verontreiniging uit de uitgestoten lucht. Voor luchtzuivering gebruiken we in deze gevallen vaak gaswassers

Gaswassers zijn geschikt voor het verwijderen van een breed gamma schadelijke stoffen uit de aflucht. Daar waar luchtwassers niet de geschikte oplossing zijn, hebben wij andere middelen om tot het gewenste resultaat te komen. Vaak is de vervuiling duidelijk zichtbaar (bv. roetuitstoot) of is er een sterke geurhinder. In het laatste geval gaan luchtzuivering en geurbestrijding hand in hand.

Onze diensten op het gebied van luchtzuivering

U kan ons op verschillende manieren inzetten voor de luchtzuivering in uw onderneming:

Bij het uitwerken van een luchtzuiveringstechniek houden wij rekening met verschillende parameters zoals efficiëntie, energieverbruik, onderhoud, geluid en investering. Wij stellen steeds duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen voorop.

Hoe gaan wij te werk?

 

We doen de nodige metingen en testen.

Wij plaatsen de installatie en stellen deze in dienst.

Indien de bron van de vervuiling wijzigt (bv. door wijzigingen in uw productieprocessen), dan optimaliseren wij de luchtzuiveringsinstallatie waar nodig.

Wanneer je ons contacteert voor een probleem met verontreinigde lucht gaan we samen met jou de aard van de verontreiniging na.

 

We stellen een oplossing op maat voor.

Wij verzorgen achteraf het nodige onderhoud.

luchtzuivering