Luchtzuivering en geurbestrijding: Industriële oplossingen op maat

Luchtreiniging-luchtzuivering en behandelen van geuroverlast voor industriële toepassingen:

Wij beogen duurzame, onderhoudsvriendelijke, correct gedimensioneerde en goed functionerende oplossingen. Een diepgaande opleiding van het onderhoudspersoneel ter plaatse moet daarenboven kunnen garanderen dat de installatie ook op langere termijn probleemloos blijft lopen. Indien er zich desondanks toch problemen voordoen, is een snelle interventie altijd gegarandeerd.

Naargelang de behoeften bouwen wij een gebruiksklare installatie of staan wij hen bij met advies. Wij verzorgen indien nodig ook het voorafgaande studie werk. Al gaat het over haalbaarheidsstudies, engineering en analyses,.. Tot en met de complete realisatie, opstart en instructie van het verantwoordelijke personeel, alles blijft in één hand, wat voor de klant de zaken aanzienlijk vereenvoudigt.

Luchtzuiverings- en geurbehandelingsinstallatie: renovatie en/of optimalisatie

Wij merken bij onze nieuwe klanten meer en meer de behoefte voor een complete renovatie en/of optimalisatie van bestaande luchtzuiverings- en geurbehandelingsinstallaties. Klanten die in het verleden opteerden voor een low-cost installatie constateren na verloop van jaren soms dat de installatie niet meer naar behoren functioneert. Meestal is dit omdat de productiecapaciteit verhoogt en de oorspronkelijke installatie niet meer meekan.

Wanneer een dergelijke renovatie zich opdringt, dan is het mogelijk bestaande elementen in de mate van het mogelijke te behouden. Op die manier drukt u de kosten en wordt het beoogde en vereiste resultaat behaalt.

Onze specialisaties op gebied van luchtzuivering: