Milieutechniek : 30 jaar expertise in industriële milieuprojecten

U bent hier

Milieutechniek : 30 jaar expertise in industriële milieuprojecten

Task is gespecialiseerd in industriële luchtzuivering (luchtreiniging, emissiebehandeling), geurbestrijdingsinstallaties (behandelen van industriële geuroverlast), afvalwaterzuiveringsinstallaties en proceswaterbehandelingsinstallaties. Ook renovatie en optimalisatie van bestaande installaties behoren tot ons vakgebied. Task levert ook equipment voor waterbehandeling en luchtzuiveringstoepassingen. Naargelang de behoefte van de klant bouwen wij een sleutel op de deur installatie, staan we hem bij met advies of verzorgen het nodige studiewerk. Topservice, flexibiliteit en kwaliteit zijn ons motto.

Ons klantenbestand bestaat uit industriële productiebedrijven (van KMO tot multinational), uit alle mogelijke industriële sectoren (zie ook onze referentielijst). Uiteraard werken wij daarnaast ook voor studiebureaus, gemeentebesturen, etc.

Wij bemerken bij onze klanten een grote behoefte naar renovatie en/of optimalisatie van bestaande installaties. Hiervoor zijn er diverse redenen aan te wijzen : ofwel werd er in het verleden geopteerd voor een low-cost installatie dewelke niet of niet voldoende functioneert, ofwel werd de productie uitgebreid en is de bestaande installatie niet op dergelijke uitbreiding berekend. Task kan hier de juiste oplossing bieden, steeds met als uitgangspunt een voor de klant optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Task beschikt dan ook over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de afvalwaterzuivering en proceswaterbehandeling in al zijn facetten, 20 jaar op het gebied van de geurbestrijdings- en luchtzuiveringsproblematiek. Onze jarenlange ervaring in hogervermelde domeinen vertaalt zich dan ook in tal van succesvolle referenties in zeer uiteenlopende sectoren.

Last but not least leveren wij ook gespecialiseerd equipment, waaronder Roto-Sieve roterende zeven, Läckeby slib-slib en slib-water warmtewisselaars voor energie hergebruik, jet beluchtingen, flotaties, doseerskids, flocculatie- en coagulatieroerwerken, polymeeraanmaakunits, internals voor gaswassers, demisters, druppelvangers, diverse types van olieafscheiders etc.

Contacteer ons om kennis te maken