Plastic deeltjes verwijderen uit olie

Trommelzeef verwijdert plastic uit olie

Roto-Sieve trommelzeven zijn ook geschikt voor oliën en kleverige substanties

Het bedrijf XR Miljöhantering in Zweden is actief in de afvalverwerking. In zijn zoektocht naar een oplossing om kunststoffen en metalen deeltjes te scheiden van olie ging het bedrijf ten rade bij Läckeby Roto-Sieve. De aanwezige olie werd verzameld uit olieafscheiders. Vanuit het collectiepunt wordt deze olie verpompt naar een opslagtank voor verder transport en recycling.
Läckeby Roto-Sieve heeft een septic unit (RSS 24) voorgesteld om de olie te filteren. De RSS24 is een ontvangstinstallatie voor septisch materiaal, met de voornaamste kenmerken van de Roto-Sieve trommelzeven. Dit specifieke type zorgt voor een snelle en zeer effectieve screening van het inkomend materiaal.

Ruime ervaring in het scheiden van vaste deeltjes uit allerhande vloeistoffen

Ondertussen heeft Läckeby Roto-Sieve meer dan 5300 installaties in tal van industrieën en afvalwaterzuiveringsinstallaties wereldwijd in bedrijf. In alle omstandigheden waar scheiding van vaste stoffen uit het proceswater essentieel is, is de veelzijdige, zeer efficiënte Lackeby Roto-Sieve trommelzeef de beste keuze.

Meer informatie


Trommelzeven


Ontvangstinstallaties