Je bekijkt nu Testwasser – piloot gaswasser voor geurbestrijding en luchtzuivering

Testwasser – piloot gaswasser voor geurbestrijding en luchtzuivering

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Task

Voor moeilijker te behandelen emissies beschikken wij over een testinstallatie of pilootinstallatie.

Het betreft een tweetraps gestapelde kolom, uitgevoerd in polypropyleen, voorzien van de nodige doseerpompen, pH en redox meet- en regelkringen. De piloot gaswasinstallatie kan als één- en tweetraps gaswasser bedreven worden. Diverse combinaties van zure, alkalische en oxidatieve trappen kunnen éénvoudig worden bedreven.

De piloot gaswasinstallatie is tevens voorzien van een afgasventilator, opgesteld na de kolom, zodat een evaluatie van de behandelde afgassen éénvoudig en goed uitvoerbaar is. De voornaamste bedrijfsparameters zoals pH worden continu geregistreerd en kunnen vanop afstand draadloos uitgelezen worden.

De piloot gaswasinstallatie wordt meestal gedurende een 4-tal weken op huurbasis ter beschikking van de klant gesteld.

Task volgt de gaswasser tijdens de testperiode mee op, dit zowel ter plaatse alsook dmv draadloze communicatie. Voor het overige kan Task eveneens basisequipment voor het nemen van gasmonsters ter beschikking stellen. Voor wat betreft het uitvoeren van specifieke bemonsteringen en bijbehorende analyses doet Task een beroep op gespecialiseerde bedrijven.

Na afloop van de testen volgt een evaluatie ter bespreking van de resultaten en, indien relevant, een full scale projectvoorstel. Het uitvoeren van dergelijke piloottesten heeft diverse belangrijke voordelen, dit zowel voor de klant, als voor ons, als voor een potentiële contractor.

Vele vooraf gestelde vragen worden beantwoord, de testen geven de klant maar ook onszelf de garantie omtrent het al of niet behalen van de gewenste resultaten. Meer info: 015/24 21 15 of op de testwasser pagina.