Equipment voor water- en luchtzuivering

Task Industriële Milieutechnieken levert technisch equipment voor industriële luchtzuiverings- en waterzuiveringsinstallaties. Wij stellen u onze jarenlange ervaring en marktkennis ten dienste bij de selectie van equipment. Of het voor de bouw of renovatie is van uw milieusaneringsfaciliteiten, wij staan steeds paraat.

Ook op het vlak van waterrecuperatiesystemen hebben wij de meest adequate oplossing voor u in huis. Wij selecteren graag het juiste equipment voor uw specifieke vraag.

Onze expertise tot uw dienst

Task Industriële Milieutechnieken heeft een jarenlange vakkennis door de bouw van diverse luchtreinigingsinstallaties, afvalwaterbehandelingen en proceswaterbehandelingen (referentielijst). Wij staan onze klanten met raad en daad bij  tijdens hun equipmentkeuze. De selectie van het juiste equipment is dan ook van cruciaal belang voor het goed functioneren van uw milieu-investeringen.

Een oplossing op maat voor uw equipment

Wij beschikken over een ruim gamma equipment voor luchtzuiverings- en waterzuiveringsinstallaties. Zo kunnen wij steeds een optimale prijs-kwaliteitsverhouding bieden volledig in overeenstemming met de behoeftes van uw bedrijf. Op die manier sluit de installatie perfect aan bij de huidige en/of toekomstige capaciteit van uw productie-eenheid. Kwaliteit, service en degelijkheid staan bij Task hoog in het vaandel.

Equipment luchtzuivering en geurbehandeling

Equipment voor industriële waterzuivering, rioolwaterzuivering en proceswater behandeling

Equipment voor fysico-chemische waterzuivering

Equipment voor warmte hergebruik

Task beschikt over een ruim gamma warmtewisselaars voor warmte hergebruik. Deze warmtewisselaars zijn speciaal ontworpen voor hoog viskeuze vloeistoffen zoals slib. 

De Läckeby warmtewisselaars zijn beschikbaar in volgende uitvoeringen:

Overig equipment

Gaswasser