Equipment voor water- en luchtzuivering en geurbestrijding

Task Industriële Milieutechnieken levert gespecialiseerd technisch equipment voor industriële luchtzuiverings- en waterzuiveringsinstallaties. Wij stellen u onze jarenlange ervaring en marktkennis ten dienste bij de selectie van equipment. Of het voor de bouw of renovatie is van uw milieusaneringsfaciliteiten, wij staan steeds paraat.

Ook op het vlak van waterrecuperatiesystemen hebben wij de meest adequate oplossing voor u in huis. Wij selecteren graag het juiste equipment voor uw specifieke vraag.

Onze expertise tot uw dienst

Task Industriële Milieutechnieken heeft een jarenlange vakkennis door de bouw van diverse luchtreinigingsinstallaties, afvalwaterbehandelings- en proceswaterbehandelingsunits (referentielijst). Deze jarenlange ervaring en vakkennis laten ons toe onze klanten met raad en daad bij te staan bij hun equipmentkeuze. De selectie van het juiste equipment is dan ook van cruciaal belang voor het goed functioneren en het rendement van uw milieu-investeringen.

Een oplossing op maat voor uw equipment

Wij importeren hoogtechnologisch kwaliteitsequipment zowel uit Europa als de rest van de wereld. Zo kunnen wij steeds een optimale prijs-kwaliteitsverhouding bieden volledig in overeenstemming met de behoeftes van uw bedrijf. Op die manier sluit de installatie perfect aan bij de huidige en/of toekomstige capaciteit van uw productie-eenheid. Kwaliteit, service en degelijkheid staan bij Task hoog in het vaandel.

Equipment luchtzuivering en geurbehandeling

Equipment voor industriële waterzuivering, rioolwaterzuivering en proceswater behandeling

Equipment voor warmte hergebruik

Gaswasser