Equipment voor waterzuiveringsinstallaties

Bent u op zoek naar equipment voor waterzuiveringsinstallaties? Dan bent u bij Task aan het juiste adres. Wij beschikken over 35 jaar ervaring inzake waterzuivering en waterbehandeling. Aarzel niet ons te contacteren, wij staan u graag bij om het juiste equipment te selecteren voor uw toepassing. De juiste keuze voor het meest performante equipment op gebied van waterzuivering en waterbehandeling bespaart u veel tijd.

Wij hebben een ruim gamma aan equipment voor waterzuiveringsinstallaties: roerwerken, polymeeraanmaakinstallaties, beluchters, olieafscheiders, … . 

Roerwerken waterzuivering

In de waterzuivering maakt men vaak gebruik van roerwerken, bijvoorbeeld om chemicaliën ter plaatse aan te maken of te mengen. Roerwerken worden in een tank of vat geplaatst. Het juiste type roerwerk is afhankelijk van de tank en de toepassing. Wij gaan samen met u op zoek naar het juiste roerwerk voor uw toepassing. Er bestaan roerwerken voor volgende toepassingen:

  • flocculatie
  • coagulatie
  • neutralisatie
  • drijvende roerwerken
roerwerk traagdraaiend

Polymeeraanmaakinstallaties - poly elektrolyt aanmaak

Polymeer of flocculanten worden frequent gebruikt in de afvalwaterzuivering om vaste deeltjes te verwijderen. Polymeer zorgt ervoor dat deze deeltjes samenklonteren en zo makkelijk kunnen worden afgescheiden. De polymeer aanmaakinstallaties kunnen manueel of automatisch worden bedreven. Het polymeer dat gedoseerd wordt in de waterzuivering kan worden gemaakt uit poeder of vloeibaar flocculant.
Wij beschikken over een ruim gamma polymeeraanmaakinstallaties, steeds op maat van uw proces.

Beluchters

Beluchters zorgen voor de inbreng van zuurstof in het afvalwater. Bij aerobe afvalwaterzuiveringstechnieken is het uiteraard belangrijk dat er voldoende zuurstof in het afvalwater wordt gebracht. Task heeft zowel jet beluchting als oppervlakte beluchters in het gamma.

  • traagdraaiende oppervlakte beluchters
    • vast opgesteld
    • drijvend
  • Jet beluchters, dompelbeluchting, bodembeluchting
Jet beluchting schets

Equipment waterzuivering – speciale units

Apparatuur voor waterzuiveringsinstallaties